Stiftelsen Äldrecentrum söker en testledare till SNAC-K-projektet

18 augusti, 2022

Äldre kvinna intervjuar äldre man

SNAC-K är en befolkningsstudie som drivs av Stiftelsen Stockholms läns Äldrecentrum och Karolinska institutet. Nu söker verksamheten en ny testledare i psykologi som ska mäta bland annat minne, verbal förmåga och psykomotorisk snabbhet. Arbeta hos oss och bidra till ökad kunskap om äldres hälsa!

SNAC-K, Swedish national study on aging and care-Kungsholmen, är en populationsbaserad studie som bedrivs av Stiftelsen Stockholms läns Äldrecentrum i samarbete med Aging Research Center, Karolinska Institutet. Projektet startade 2001 och är en del av det större SNAC-projektet som drivs i Nordanstig, Karlskrona, Skåne och Stockholm och ger en unik inblick i hela den äldre befolkningen. I Stockholmsdelen är deltagarna 60 år och äldre och boende på Kungsholmen/Essingeöarna.

Nu söker vi en ny testledare i psykologi för SNAC-Kungsholmen!

Som testledare kommer du att få träffa deltagare för neuropsykologisk testning. Testerna mäter bland annat minne, verbal förmåga, och psykomotorisk snabbhet och tar cirka en och en halv timme. Arbetet kräver förmåga till självständighet samtidigt som du kommer att ingå i en erfaren arbetsgrupp bestående av läkare, psykologer och sjuksköterskor.

Utöver att träffa deltagarna består arbetet av kodning och inskanning av resultaten från de kognitiva testerna samt olika typer av kvalitetssäkring av datamaterialet. Övriga forskningsassistentuppgifter kan också förekomma. Du kommer ingå i vårt datainsamlingsteam med forskningssjuksköterskor, läkare och psykologer.

Arbetstider kommer vara dagtid, men någon enstaka kväll kan förekomma.

Kvalifikationer: Vi söker en psykolog/beteendevetare med minst ett års universitetsstudier i psykologi alternativt motsvarande erfarenheter från arbetslivet. Flytande svenska i tal och skrift. Tidigare testerfarenhet och grundläggande kunskaper i statistik och SPSS räknas som meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en projektanställning 100 procent i nio månader med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast.

För mer information kontakta samordnare Gunilla Svanhagen, 08-690 58 46, gunilla.svanhagen@aldrecentrum.se.

Skicka din ansökan med ett personligt brev, tillsammans med CV, senast 2022-09-02 till jobbansokan@aldrecentrum.se, per post: Stiftelsen Äldrecentrum, Att: Gunilla Svanhagen, Sveavägen 155, 113 46 Stockholm.

Läs gärna mer om projektet på våra hemsidor www.snac-k.se och www.aldrecentrum.se.


Testledare till SNAC-K projektet

Anställningsform: Projektanställning 9 månader med möjlighet till förlängning.

Anställningens omfattning: Heltid, 100 procent

Antal tjänster: En

Tillträde: Snarast

Löneform: Månadslön

Ort: Stockholm

Diarienummer: 86/2022

Sista ansökningsdag: 2022-09-02.

Kontakt: Gunilla Svanhagen: 08-690 58 46, gunilla.svanhagen@aldrecentrum.se 

Annonsen som pdf-fil hittar du här.