Ledig tjänst: Informatör sökes

Är du en erfaren kommunikatör/informatör som brinner för kommunikation, nya utmaningar och spännande arbetsuppgifter? Då kan du vara den personen som Äldrecentrum söker. Stiftelsen Stockholms läns Äldrecentrum är ett forsknings- och utvecklingscentrum med uppgiften att forska, utvärdera och göra kvalificerade utredningar som kan bidra med kunskap om äldre personers hälsa, vård och omsorg. Äldrecentrum bildades 1986 av Stockholms läns landsting och Stockholms stad och leds av en politiskt styrd styrelse. Arbetsplatsen ligger i trivsamma lokaler på Gävlegatan på Norrmalm i Stockholm.

ARBETSUPPGIFTER:
Att arbeta med Äldrecentrums externa och interna information och utveckla kommunikationen med Äldrecentrums målgrupper – beslutsfattare inom äldreområdet, personal inom vård och omsorg för äldre och de äldre själva. Som kommunikatör arbetar du såväl övergripande med strategisk kommunikation som mer operativt med kommunikationsplanering, genomförande och uppföljning. Det innebär bla:

  • Att arbeta med bildbearbetning och korrekturläsning
  • Producera informations- och marknadsmaterial
  • Arbeta med sociala medier såsom twitter, youtube och facebook
  • Skriva och redigera nyheter och information för publicering, främst på webben
  • Upprätta kommunikationsplaner
  • Skriva pressmeddelande och skapa bra medierelationer
  • Delta i nätverk och gemensamma aktiviteter och evenemang.
  • Delta i ledningsgruppen.

KVALIFIKATIONER:
Du är en erfaren kommunikatör/informatör med en utbildning i medie- och kommunikationsvetenskapliga ämnen eller annan lämplig högskoleutbildning. Vi ser gärna att du är en driven och framåt lagspelare med en mycket god förmåga att uttrycka komplexa frågor på ett enkelt sätt. Du är både kreativ och strukturerad, samt trivs med att arbeta med både strategiska och operativa uppgifter. Du är van vid att arbeta självständigt samt ta egna initiativ. Du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Det är enkelt för dig att knyta kontakter, bygga nätverk och du arbetar bra tillsammans med andra människor. Vidare är du bra på att analysera olika problemställningar och har god förmåga att förmedla kunskap.Det är bra om du även har erfarenhet av forskningsinformation och av äldrevård/äldreomsorg.

Varaktighet/Arbetstid: Dagtid, Heltid. Tidsbegränsad anställning.

Ansökan: Sista ansökningsdag: 2012-03-16 och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan med CV och referenser sänds per e-post till registrator@aldrecentrum.se

Upplysningar om tjänsten lämnas av Äldrecentrums chef Sven Erik Wånell, tfn 08-690 58 09 eller Stiftelsens informatör: Katrin Andersson, tfn 08-690 68 91, mob 070-168 41 00

 

Skriv ut den här sidan
Senast uppdaterad 21 februari 2012 - 18:41 © Äldrecentrum

Stiftelsen Stockholms läns Äldrecentrum, Gävlegatan 16, 113 30 Stockholm,

Tfn 08-690 58 00,

e-post info@aldrecentrum.se

Loading   Sökning pågår