Skicka in din idé på nytänkande forskning

Vårdalstiftelsen arbetar för att förbättra människors hälsa och livsvillkor genom stöd till nytänkande forskning som kan användas i vård och omsorg. Nu vill stiftelsen pröva ett nytt sätt, en idéefterlysning, för att identifiera samhällsrelevant och nytänkande forskning. Så om du sitter på en forskningsidé som kan förbättra vård och social omsorg men som du aldrig fått gehör för? Då kan Vårdalstiftelsen vara intresserade!

Vårdalstiftelsen lanserar nu Idéprovningen.se där du kan kolla om din idé stämmer överens med det stiftelsen letar efter. Där hittar du också all information du kan behöva för att skicka in din idé så kanske vårdalsstiftelsen kan bidra till att den blir verklighet.

Det finns mängder av idéer på områden som behöver utforskas och frågor som behöver besvaras och Vårdalsstiftelsen vill uppmuntra nyfikenhet och kreativitet hos forskare och personer verksamma inom vård och omsorg. Därför bjuds ni in att komma med idéer till vårdforskning där behoven är stora och det idag saknas tillräcklig kunskap.

Sista dag för att lämna in din idéskiss är den 26 augusti.

Idéer inom följande tre områden finansieras:

  • Åldrandets utmaningar
  • Barns och ungas hälsa och välbefinnande
  • Organisation, politik och styrning i vården

  

Välkommen att skicka in din idé!

 

Publicerad 2011-05-23
Skriv ut den här sidan
Senast uppdaterad 23 maj 2011 - 14:44 © Äldrecentrum

Stiftelsen Stockholms läns Äldrecentrum, Gävlegatan 16, 113 30 Stockholm,

Tfn 08-690 58 00,

e-post info@aldrecentrum.se

Loading   Sökning pågår