Ny medarbetare till ”Bättre liv för sjuka äldre”

Cecilia Wihlborg är ny medarbetare i projektet "Bättre liv för sjuka äldre - Team Stockholms län", ett projekt som syftar till att förstärka och förbättra äldrevården. Projektet går nu in i en ny fas där Cecilias roll blir att koordinera, administrera och hålla samman projektet.

Cecilia kommer närmast från universitetsvärlden där hon studerat både medie- och kommunikationsvetenskap och freds- och konfliktkunskap. Hon är van vid att projektleda efter några år som PR-konsult och projektledare på en bransch- och arbetsgivarorganisation.
Samhällsintresset har alltid funnits där för Cecilia, men det väcktes på allvar när hon på heltid arbetade som förtroendevald ledamot i Värnpliktsrådet. Hon arbetade då med värnpliktsfrågor gentemot politiker och Försvarsmakten.

- Jag har sedan barnsben varit en föreningsmänniska och jag trivs runt engagerade människor. Därför är det väldigt kul att börja arbeta på Äldrecentrum där kollegorna brinner för äldrefrågor, som ju är frågor som rör oss alla, om inte nu, så längre fram, säger Cecilia.

Kommunikation och media har länge intresserat Cecilia, och hon kommer i den mån det är möjligt att samarbeta med Äldrecentrums kommunikatörer i kommunikationsarbetet inom projektet.

- Det ska bli både kul och utvecklande att få arbeta på Äldrecentrum. Jag ska passa på att lära mig så mycket som möjligt om äldrevård, projektledning och kommunikation under min tid på Äldrecentrum!

Publicerad 2014-01-27
Skriv ut den här sidan
Senast uppdaterad 27 januari 2014 - 11:13 © Äldrecentrum

Kontakt

Cecilia Wihlborg

Tel: 08-690 58 95
cecilia.wihlborg@aldrecentrum.se

Stiftelsen Stockholms läns Äldrecentrum, Gävlegatan 16, 113 30 Stockholm,

Tfn 08-690 58 00,

e-post info@aldrecentrum.se

Loading   Sökning pågår