Ny kommunikatör till Äldrecentrum

Äldrecentrum välkomnar Sanna Nilsson till tjänsten som kommunikatör. Sanna ska arbeta med stiftelsens kommunikation och primärt mot ett av våra stora projekt, ”Bättre liv för sjuka äldre - Team Stockholms län”. Projektet är en del av regeringens satsning för att förstärka och förbättra de strukturer som stödjer utvecklingen av kunskap och forskning inom socialtjänsten. 

Sanna är nyhetsjournalist och fotograf sedan tio år tillbaka. Hon har arbetat som reporter och platschef på Blekinge Läns Tidning. 

-          Jag har sedan lång tid ett stort intresse för vård- och omsorgsfrågor. Det väcktes under ett sommarjobb som vårdare på ett äldreboende i Småland och fördjupades under mina tio år som kommunreporter när jag bevakat äldreomsorgsfrågor.

Sanna har även erfarenhet av rollen som utbildare på Mindeset, ett av Sveriges största utbildningsföretag. Där arbetade hon med att skapa och hålla företagsanpassade utbildningar inom kommunikation och ledarskap. Sanna utbildade och utvecklade individer, företag och organisationer inom övertygande kommunikation i skrift och tal. Hon höll även i utbildningar i retorik, presentationsteknik och att skriva.

-          På Mindeset utvecklade jag människor i att bli tryggare ledare, medarbetare och egenföretagare genom att utbilda sig i effektiv kommunikation. Jag utbildade i hur företag och organisationer skapar en tydlig intern- och externkommunikation och i hur man praktiskt presenterar budskap i text, bild och presentationer av olika slag. Dessa erfarenheter tar jag med mig till Äldrecentrum och ser fram emot en spännande vår här.

Publicerad 2014-01-08
Skriv ut den här sidan
Senast uppdaterad 08 januari 2014 - 20:36 © Äldrecentrum

Stiftelsen Stockholms läns Äldrecentrum, Gävlegatan 16, 113 30 Stockholm,

Tfn 08-690 58 00,

e-post info@aldrecentrum.se

Loading   Sökning pågår