Inbjudan till seminarium om indikatorer inom måltidsmiljö för äldre

Utformningen av måltidsmiljön och hur måltiderna serveras är betydelsefullt för matlusten och för känslan av välbefinnande. Många olika faktorer påverkar upplevelsen av måltiden - sällskapet, rummet, dukningen samt matens smak, färg och form.

Socialstyrelsen redovisar i rapporten ”Måltidsmiljö inom särskilda boenden och dagverksamheter ” (2014-8-8) förslag till indikatorer inom måltidsmiljö för äldre personer.
  
Om detta kommer Anja Saletti leg. dietist, PhD, med många års erfarenhet av utveckling, utbildning och forskning om de sköra äldre, att berätta vid ett frukostseminarium den 28 januari. Anja Saletti har också varit projektledare för Socialstyrelsens projekt där förslaget om indikatorer togs fram.

Frukostseminariet äger rum den den 28 januari 2015 på Äldrecentrum, Gävlegatan 16, Stockholm. Läs mer om seminariet och om hur du anmäler dig här>>.

Publicerad 2014-12-14
Skriv ut den här sidan
Senast uppdaterad 14 december 2014 - 15:31 © Äldrecentrum

Länk till kalendariet

Stiftelsen Stockholms läns Äldrecentrum, Gävlegatan 16, 113 30 Stockholm,

Tfn 08-690 58 00,

e-post info@aldrecentrum.se

Loading   Sökning pågår