För omsorgspersonal som arbetar i ordinärt boende

Stiftelsen Äldrecentrum har tagit fram handboken "Mat och måltid i fokus" med tips och råd runt maten och måltiden. En av de främsta uppgifterna för personal som arbetar inom hemtjänst eller med personer med funktionsnedsättning är att vara en god förebild, en person som kan ge inspiration till bra matval och hälsosamma vanor.

Hjälp med inköp, matlagning, måltidsassistans och enkla hushållssysslor är exempel på insatser där din roll som omsorgspersonal är mycket viktig. Detta material ger baskunskaper om maten och måltiden så att du kan känna dig trygg i ditt arbete och därmed ge bästa möjliga omvårdnad.

Handboken kan beställas via e-post (se kontaktuppgifter). Minsta antal är 10 stycken till en kostnad av 500 kronor + moms samt porto tillkommer. Vid större antal kontakta oss för prisuppgift. Ange alltid fakturaadress vid beställning.

Se utdrag ur boken (pdf)

Publicerad 2014-06-23
Skriv ut den här sidan
Senast uppdaterad 23 juni 2014 - 13:19 © Äldrecentrum

Kontakt

Birgitta Persson
Koststrateg
Tel: 08-690 58 61

Birgitta Villner Gyllenram
Koststrateg
Tel: 08-690 58 71

Stiftelsen Stockholms läns Äldrecentrum, Gävlegatan 16, 113 30 Stockholm,

Tfn 08-690 58 00,

e-post info@aldrecentrum.se

Loading   Sökning pågår